strumica denes logo
Иран

мај 4, 2018

СТРУМИЧАНЕЦОТ БОЈАН НАЈДЕНОВ ГО РАЗВЕА МАКЕДОНСКОТО ЗНАМЕ ВО ИРАН!

Македонското знаме се развиоре покрај трофејот од Купот на Иран.

Види повеќе