Home

Perdormire

Tag - интернационалец

Спорт

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИГОР ЃУЗЕЛОВ!

Игор Ѓузелов е еден од многуте фудбалски интернационалци кои потекнуваат од ФК БЕЛАСИЦА. Својата фудбалска кариера ја започнува во ФК БЕЛАСИЦА, а на 19 годишна...