strumica denes logo
Иновациски центар

октомври 6, 2018

ЗА ПРВ ПАТ ВО МАКЕДОНИЈА: Промовиран првиот Бизнис иновациски центар во Струмица

Синоќа во хотелот „Сириус“ беше промовиран Бизнис иновациски центар, прв

Види повеќе