strumica denes logo
информации

јуни 14, 2018

ДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ: Мотоциклист се наоѓа во животна опасност по сообраќајка во Струмица

Дваесет и тригодишен мотоциклист се наоѓа во животна опасност по

Види повеќе