Home

Perdormire

Tag - ИНФОМАКС

Хроника

АЛАРМАНТНА СИТУАЦИЈАТА НА БЕЛАСИЦА: Речиси цел месец гори планината, никој не го гасне пожарот – мештаните исплашени дека некој намерно ја пали шумата!

Извор: INFOMAX.MK ФОТО: ИНТЕРНЕТ Како што пренесува порталот INFOMAX, веќе 20-ти ден гори борова и букова шума на планината Беласица, над селото Габрово, а...