strumica denes logo
инфо сесија-Струмица

февруари 20, 2019

OДРЖАНА ИНФО-СЕСИЈАТА „ПРЕДИЗВИК ЗА МЛАДИ ИСТРАЖУВАЧИ“

Во салата на Советот во домот на АРМ денеска се

Види повеќе