Home

Perdormire

Tag - индустриска зона север

Струмица Хроника

НЕКОИ ДЕЛОВИ ВО СТРУМИЦА СÈ УШТЕ НАЛИКУВААТ НА НАСЕЛБИ ОД ПРАИСТОРИЈАТА – ИНДУСТРИСКАТА ЗОНА СЕВЕР ОТСЕЧЕНА ОД ГРАДОТ!

По вчерашните врнежи од дожд, индустриската зона Север целосно беше поплавена. Една од компаниите кои се наоѓаат во оваа индустриска зона ни испратија...