strumica denes logo
идентитет

декември 17, 2018

ОТЕЦ ЈАКОВ: Чувајќи го христијанскиот, го штитиме националниот идентитет

Разговор со отец Јаков, новиот владика во МПЦ Кротоста, мирот,

Види повеќе