strumica denes logo
хуманитарен концерт

март 19, 2018

ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЦРВЕН КРСТ-СТРУМИЦА, НА 23 МАРТ ХУМАНИТАРЕН КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА!

Хуманитарен концерт кој го подготвуваат волонтерите од Црвен Крст-Струмица,кој ќе

Види повеќе