ХРИСТОС ВОСКРЕСНА

април 7, 2018

(ФОТОГАЛЕРИЈА+ВИДЕО) СТРУМИЧАНИ ГО ПРОСЛАВИЈА ХРИСТОВОТО ВОСКРЕСЕНИЕ, ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ!

ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, во еден глас струмичани го прославија ХРИСТОВОТО ВОСКРЕСЕНИЕ

Види повеќе