strumica denes logo
Христијан Николов

мај 16, 2018

ГЕСТ ЗА ПОЗДРАВ: ДЕНЕС МУ Е РОДЕНДЕН, НО НЕ ГО ПРОСЛАВИ ТУКУ ОДЛУЧИ ПАРИТЕ ДА ГИ ДОНИРА НА ИГОР ГЕЛЕНЧЕВ!

За разлика од стандардното славење на роденден, струмичанецот Христијан Николов

Види повеќе

март 18, 2018

МНОГУ ЉУБОВ ВО ЕДЕН СТАТУС: СТРУМИЧАНЕЦ ОБЈАСНУВА ЗА АЈДУЧКАТА ЉУБОВ КОЈА НЕМА КРАЈ!

ХРИСТИЈАН НИКОЛОВ: Как помалечок ме питаа:Христи зашо одаш со тие

Види повеќе