strumica denes logo
ХОР

мај 9, 2019

Хорот и оркестарот викендот ќе се натпреваруваат на државните смотри!

Изминатиот петок во кабинетот по музичка уметност во нашето училиште

Види повеќе

април 29, 2018

Хорот и бендот на СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“-СТРУМИЦА се пласираа на државните музички смотри

Хорот и бендот од училиптето СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“-СТРУМИЦА во четвртокот

Види повеќе