strumica denes logo
ГОРИВО

септември 17, 2018

ОД ПОЛНОЌ ПОВТОРНО ПОСКАПУВААТ ГОРИВАТА!

Регулаторната комисија за енергетика донесе одлука за поскапување на нафтените

Види повеќе