Home

Perdormire

Tag - глава

Хроника

МРТОВЕЧКА ГЛАВА НАД СТРУМИЦА!

Денеска, Струмица осамна со нов симбол, поставен на врвот на Цареви Кули, ридот кој е највисокото и најзабележително обележје непосредно над градот. Граѓаните...