Home

Perdormire

Tag - Ѓубре

Хроника

СЕ ОДНЕСУВАМЕ КАКО ДА СМЕ ВО БАНГЛАДЕШ: ДЕПОНИЈАТА МЕЃУ ВОДОЧА И ВЕЉУСА КОЈА БЕШЕ ИСЧИСТЕНА ПРЕД 1 НЕДЕЛА ПОВТОРНО ИЗРАСНА

Неодамна депонијата меѓу Водоча и Вељуса беше исчистена од „Комуналец“. Но сликата денеска е друга. Повторно депонија, повторно ѓубре…Некои „луѓе“ во...