strumica denes logo
ГИМНАЗИЈАЛЦИ

септември 12, 2018

АКО НАЈДАТ ПАРИ, СТРУМИЧКИТЕ ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЌЕ ДЕБАТИРААТ НА СЛАВНИОТ „ЈЕЈЛ“

По големиот успех на Глобалната рунда на Светскиот ученички куп

Види повеќе

мај 10, 2018

Гимназијалци дел од меѓународен училишен проект за програмирање

Училиштето на СОУ „ЈАНЕ САНДАНСКИ“ е дел од проектот Пробот

Види повеќе