strumica denes logo
гастромак

октомври 8, 2018

Од денеска започнува Интернационалниот натпревар ГастроМак во Струмица

Струмица од денеска ќе биде домаќин на интернационалниот Гастрономски натпревар

Види повеќе

јуни 18, 2018

Интернационалниот натпревар ГастроМак по втор пат ќе се одржи во Струмица

Струмица и годинава ќе биде домаќин на интернационалниот Гастрономски натпревар

Види повеќе