Home

Perdormire

Tag - Гастро Мак

Струмица

Струмица по втор пат домаќин на интернационалниот гастрономски натпревар „ГастроМак Македонија 2018“

Од вечерва до 11. Октомври, Струмица по втор пат ќе биде домаќин на третиот интернационален гастрономски натпревар „ГастроМак Македонија 2018“. На денешната...