strumica denes logo
фустсал

април 12, 2018

ФУДБАЛЕРКИТЕ НА ООУ „ВИДЕО ПОДГОРЕЦ“-КОЛЕШИНО, ДРЖАВНИ ПРВАЦИ ВО ФУТСАЛ!

Ученичките, предводени од нивниот ментор професорот Спаско Миков, вчера учествуваа

Види повеќе