strumica denes logo
фудбалска легенда

септември 28, 2018

Ваква фудбалска легенда не се заборава: Холандски Утрехт и Партизан се простија од Истатов!

Македонскиот фудбал и спорт денеска загуби едно големо име, легендарниот

Види повеќе

септември 27, 2018

БЕЛАСИЦА-ПАРТИЗАН: ПОСЛЕДНИОТ НАТПРЕВАР НА ИСТАТОВ ВО 1982 ГОДИНА!

Благоја Истатов е едно од најголемите македонски фудбалски имиња. Се

Види повеќе

април 5, 2018

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН БЛАГОЈ ИСТАТОВ!

Среќен роденден на една од најголемите фудбалски икони и спортски

Види повеќе

април 2, 2018

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН ИГОР ЃУЗЕЛОВ!

Игор Ѓузелов е еден од многуте фудбалски интернационалци кои потекнуваат

Види повеќе