strumica denes logo
Фк Академија Пандев

октомври 26, 2018

Пандевци не пуштаат „Ајдуци“ на трибините во Турново – Пинда вели дека се плашат од струмичката публика!

SPORT 1: Ривалството на двата струмички клубови, Беласица и Академија

Види повеќе