strumica denes logo
фанстастичен вокал

март 2, 2018

(ВИДЕО) Фантастичен вокал: Струмичанката Александра Јанева ја препеа баладата „Then“

Александра Јанева објави преработка на баладата „Then“ од Ен-Мари, еден од

Види повеќе