strumica denes logo
ЕВРОПСКИ ФУДБАЛ

мај 9, 2019

ЧЕСТИТКИ: АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ ЌЕ ИГРА ЛИГА ЕВРОПА, СТРУМИЦА ЌЕ ГЛЕДА ЕВРОПСКИ ФУДБАЛ!

Младиот тим на Академија Пандев, која само две години е

Види повеќе