strumica denes logo
Епископ

април 3, 2019

Денеска се празнува Свети Јаков, епископ и Исповедник!

Не се знае ни местото на неговото раѓање, ни местото

Види повеќе

јануари 12, 2019

Викарен Епископ Јаков Полјански: Јас го победив светот!

Бог толку го возљуби светот што во него Го испрати

Види повеќе