strumica denes logo
Епископ Јаков

јануари 16, 2019

Викарен Епископ Јаков Полјански: Вистинска среќа!

Светото Предание на Црквата е израз на најавтентичниот нејзин живот

Види повеќе

декември 23, 2018

EПИСКОП ЈАКОВ: МРАЗИ ГО ГРЕВОТ, А ЉУБИ ГО ГРЕШНИКОТ

Често, дури и во Црквата, за жал, можеме да видиме

Види повеќе