Home

Perdormire

Tag - епархија

Струмица

Струмичката епархија во соработка со Т.А. Лагуна Травел организира Поклоничко патување во Светата земја-Израел!

Со благослов на митрополитит струмички Наум, струмичката епархија во соработка со Т.А. Лагуна Травел, во периодот од 09 до 17 мај организира поклоничко...