Home

Perdormire

Tag - енергија

Култура

На деветти ноември самостојна Изложба насловена „НЕСКРОТЛИВА ЕНЕРГИЈА“ на струмичанецот Александар Филев

Како што најавивме претходно, Академскиот сликар од Струмица-Александар Филев ќе ја отвори својата 9 самостојна изложба на 9 ноември со почеток од 19:30 часот...