strumica denes logo
Елем

април 30, 2018

ЕЛЕМ: „СВ ИНВЕСТ“ НИКОГАШ НЕ БИЛА АНГАЖИРАНА ЗА ТРАНСПОРТ НА ЈАГЛЕН ВО РЕК БИТОЛА!

Фирмата „СВ Инвест“ – Битола никогаш не била ангажирана како

Види повеќе