strumica denes logo
ЕКОНОМИЈАДА

март 18, 2019

СТРУМИЦА БЕШЕ ДОМАЌИН НА ЕДИНАЕСЕТТАТА „ЕКОНОМИЈАДА“

Струмица беше домаќин на единаесеттата „Економијада“ која што се одржа

Види повеќе