Home

Perdormire

Tag - Еко Фронт

Екологија Струмица

Подрачното училиште во село Баница при О.О.У. „Сандо Масев“ го прифатија Еко-Предизвикот!

Во рамките на кампањата „Еко фронт-Чиста да ни е“, денес 8 мај 2019 година, се реализира уште една акција на герила проектот „Еко Фронт ПРЕДИЗВИК“. Овој пат...

Екологија

“Еко Фронт„ со акција во населено место Куклиш по повод „Светскиот ден на планетата Земја“

Меѓународниот ден на планетата Земја на 22 – ри Април секоја година се одбележува ширум светот со разни манифестации и акции, со цел да се сврти вниманието на...