strumica denes logo
едукација

март 30, 2018

ВО СОУ „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА ОДРЖАНО ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМА „ДРОГА И АЛКОХОЛ“

На 07. 03.2018 (среда) во средношколскиот интернат „Димитар Влахов“ под

Види повеќе