strumica denes logo
ѕвезда

ноември 1, 2018

Украдена ѕвездата на Горан Пандев од плоштадот во Струмица

На плоштадот „Гоце Делчев“ во Струмица, денеска, ја снема ѕвездата

Види повеќе