ЏОРЛЕВ

јуни 1, 2019

КОЈ АКО НЕ СТРУМИЧАНИ: Џорлев и Митев со бронзени медали од Македонската математичка олимпијада

Најпрестижниот математички натпревар во државата, Македонската математичка олимпијада (ММО) годинава,

Види повеќе

август 30, 2018

УЧЕНИКОТ ДИМИТАР ЏОРЧЕВ НЕ ПРЕСТАНУВА СО УСПЕСИ – ОВОЈПАТ НА ЈУНИОРСКА ОЛИМПИЈАДА ВО АФРИКА!

После одржани два селекциони натпревари по природните науки кои во

Види повеќе