strumica denes logo
два животи

јануари 19, 2019

ЛАЗО ДЛГИО: КОГА ЌЕ ИМА ДВА ЖИВОТИ, ТОГАШ ЌЕ ФРЛАТЕ ДВА КРСТА!

Денес во водите на „Аквариус“ во Струмица беа фрлени два

Види повеќе