Home

Perdormire

Tag - Дунов Синдром

Струмица

Во ООУ„Видое Подгорец“ го најавија доаѓањето на пролетта и ги одбележаа Денот на екологијата и Светскиот ден на лицата со Даунов синдром

Со низа активности стручната служба на основното општинско училиште „Видое Подгорец” од Струмица, денеска, во соработка со I-во Б одделение, го најавија...