strumica denes logo
дружење

ноември 30, 2018

Заедничко дружење и учење преку проектни активности во ООУ „Маршал Тито“ од Струмица

Во рамките на проектот „Јакнење на меѓуетничката соработка во општините“,

Види повеќе

септември 5, 2018

ПОСЛЕДНО ДРУЖЕЊЕ ВО ДИСКО АКВАРИУС ОВАА ЛЕТО!

Последно дружење во Disco Bazen “AQUARIUS” за оваа лето. ⭐️

Види повеќе