strumica denes logo
домови

септември 22, 2018

ОПШТИНА СТРУМИЦА РЕНОВИРАШЕ ДОМОВИ НА КУЛТУРАТА ВО ПЕТ СЕЛА!

Градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски денеска им ги предаде

Види повеќе