strumica denes logo
договор

април 5, 2018

ПО СОСТАНОКОТ ВО СТРУМИЦА, ПОСТИГНАТ ДОГОВОР ЗА ЦЕНАТА НА ПРОЛЕТНАТА ЗЕЛКА!

Надминати се недоразбирањата за цената на пролетната зелка меѓу земјоделците

Види повеќе