strumica denes logo
добивка

ноември 5, 2018

Грозд од Струмица за девет месеци оствари добивка од 45,9 милиони денари

Компанијата Грозд од Струмица за девет месеци оствари вкупна сеопфатна

Види повеќе

мај 2, 2018

Струмичка „Кланица со ладилник“ ја зголеми добивката

„Кланица со ладилник“ АД Струмица во првите три месеци од

Види повеќе