Home

Perdormire

Tag - дискриминација

Култура

Јаневски: Подготвени сме за решавање на проблемите на граѓаните од било каков вид на дискриминација

Градоначалникот Коста Јаневски, денеска, учествуваше на трибината на тема „Дискриминација: Како да ја препознаам и што потоа“ која што се одржа во домот на АРМ...