Home

Perdormire

Tag - дискотеки

Хроника

СВР Струмица најави интензивни мерки за присуство на малолетници во угостителски објекти по 24:00 часот

Секторот за внатрешни работи-Струмица, во рамките на своите надлежности во текот на претстојните летни месеци ќе превземе интензивни мерки и активности, имајќи...