strumica denes logo
ДИРЕКТОР

јуни 19, 2018

Освежување во А селекцијата: Струмичанецот Дени Масев е новиот директор на репрезентацијата

Поранешниот македонски репрезентативец, Дени Масев ќе биде озвежување во нашата

Види повеќе