strumica denes logo
Динамични слики

септември 22, 2018

Промовирана книгата поезија „Динамични слики“ од струмичанката Билјана Ѓорѓиева Зринк

Во НУЦК „Антон Панов“ синоќа беше промовирана книгата „Динамични слики“

Види повеќе