strumica denes logo
Димитар Витанов

јануари 26, 2019

КАРАТИСТОТ ДИМИТАР ВИТАНОВ ИЗБРАН ЗА НАЈДОБАР МЛАД СПОРТИСТ ВО СТРУМИЦА!

Под покровителство на градоначалникот Коста Јаневски и Советот на општина

Види повеќе

март 31, 2018

ДИМИТАР ВИТАНОВ ПОВТОРНО И ДОНЕСЕ НА СТРУМИЦА ДВА МЕДАЛИ ОД МЕЃУНАРОДНИОТ ТУРНИР ВО СРБИЈА!

Mакедонската репрезентација учествуваше во традиционално карате кое се одржа од

Види повеќе