strumica denes logo
ДИЛЕР

јуни 10, 2018

СВР СТРУМИЦА СПРОВЕДЕ УСПЕШНА АКЦИЈА ЗА ФАЌАЊЕ НА ДИЛЕРИ НА ДРОГА!

СВР Струмица поднесе кривична пријава против Д.М. (39) и С.И.

Види повеќе