Home

Perdormire

Tag - дијаконија

Култура

„ДИЈАКОНИЈА МАКЕДОНИЈА“ ЌЕ ИЗВРШИ БЕСПЛАТНО МЕРЕЊЕ НА КРВЕН ПРИТИСОК И ШЕЌЕР НА ГРАЃАНИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Во склоп на проектот „Нега во твојот дом” кој веќе постои година дена, тимот на „Дијаконија Македонија“ одлучи да изврши еднодневно бесплатно мерење на крвен...