strumica denes logo
детство

мај 23, 2019

Да се навратиме во минатото – 1 дел

Во соработка со талентираните дечки од Инстаграм профилот @detstvo.mk , тимот

Види повеќе
????????????????????????????????????

октомври 19, 2018

Погледнете по што ќе познаете дека сте растеле во Струмица?

Детството несомнено е најбезгрижниот период од животот на човекот. Исполнето

Види повеќе