strumica denes logo
десерти

мај 23, 2021

ЕКЛЕРОТ Е ЕДЕН ОД НАЈПРОДАВАНИТЕ ДЕСЕРТИ НА НАШИТЕ ПРОСТОРИ – ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НИВНАТА ИСТОРИЈА!

Еклерот несомнено е еден од најпродаваните десерти на нашите простори.

Види повеќе