strumica denes logo
депонии

март 16, 2019

(ФОТО) ЗАПОЧНАТА ГОЛЕМА АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ДИВИТЕ ДЕПОНИИ!

Од населените места Водоча, Просениково и Добрејци, Општина Струмица и

Види повеќе

ноември 19, 2018

Генерално чистење на локалните депонии во Струмица!

Одделението “Комунална хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“

Види повеќе