strumica denes logo
делница

ноември 9, 2018

ВО ЗАВРШНА ФАЗА РЕХАБИЛИТАЦИЈАТА НА ТРАНЗИТНАТА ДЕЛНИЦА ОД РЕГИОНАЛНИОТ ПАК КАЈ КУКЛИШ!

  Завршува рехабилитацијата на транзитната делница од регионалниот пат кој

Види повеќе